Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

CEYHAN’DA KADIN EMEĞİ ATAĞA GEÇTİ

CEYHAN’DA KADIN EMEĞİ ATAĞA GEÇTİ

CEYHAN’DA KADIN EMEĞİ ATAĞA GEÇTİ

CEYHAN’DA KADIN EMEGI ATAGA GEÇTI

Ceyhan’da kadinlari sosyal yasama kazandirmak ve üretimleriyle ekonomik yasama katilmalarini saglamak amaciyla çalismalar basladi. Ceyhan Belediyesi tarafindan kurulan Kadin ve Aile Isleri Müdürlügü’nün yillik faaliyetlerinin sunumu kahvalti organizasyonu ile Ceyhan Belediyesi kadin çalisanlarinin ve Belediye Baskani Kadir Aydar’in katilimiyla Funda Avci Toplum Merkezi’nde yapildi.

Kadin çalisanlarin kendi imkânlari ile yaptigi el yapimi ürünler ile yapilan kahvalti organizasyonu Kadin ve Aile Isleri Müdürü Asli Cirit Konar’in yillik faaliyetlerinin sunumu yapmasi ile basladi.

“ Tüm Kadinlarimizi Funda Avci Toplum Merkezi’ne Bekliyoruz”

Kadin ve Aile Müdürlügü’nün çalisma alaninin Ceyhan nüfusunun %99’unu kapsadigini, bu nedenle yapilan çalismalarin her eve ve her aileye dokunacagini söyleyen Konar; “ Kadin Belediye Hizmet Alimi, Kadin Dayanisma, Kadin Danisma ve esitlik birimlerimize kadinlari sosyal ve ekonomik hayata kazandirmak için hukuki, psikolojik, mesleki ve ekonomik alanlarda destek vermek için harekete geçtik. Tüm kadinlarimizi bilgi almak ve çalismalarimizda aktif rol almak için Funda Avci Toplum Merkezimize bekliyoruz” dedi.

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar: “Ceyhan’in Güçlü Kadinlari Bundan Sonra Yalniz Degilsiniz”

Toplantisi sirasinda kadinla seslenen Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ; “ Eli öpülesi annelerimiz, Ceyhan’in güçlü kadinlari bundan sonra yalniz degilsiniz. Ceyhan Belediyesi Kadin ve Aile hizmetleri Müdürlügümüzle yaninizdayiz. Ceyhan’imizin 81 köyünde ve 31 mahallesindeki için ilk adim olarak is imkâni saglamak istedik. Üretici kadinlarimizin ürünlerini satabilmeleri için Namik Kemal Mahallesi Cumartesi Pazari’nin kuruldugu alanda yeni bir pazar yeri kuruyoruz. Siz de bu pazar yerinde yerinizi alabilirsiniz” dedi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli